de
Faux Gras®
Recepten
Nieuws
Campagne
Contact
NL
FR
NL
FR
Nieuws
Faux Gras® de GAIA wint internationale award ‘Best Meat Alternative’
Lees het nieuws
Faux Gras® de GAIA met veenbessen
Lees het nieuws
Véronique Leysen: Toast avocado Faux Gras
Lees het nieuws
Marta Majewska: Mini speculaaskruiden burgers met Faux Gras en Chutney
Lees het nieuws
Laura Van den Broeck: Winterse salade van Faux Gras met gebakken peer, pecan en frambozencoulis
Lees het nieuws
Ellen Van Gool: Bladerdeeghapje met Faux Gras, hazelnoot en veenbessenconfituur
Lees het nieuws
Ellen Charlotte Marie: Feestelijk opgevulde pompoen
Lees het nieuws
Claudia Van Avermaet: Faux Gras met kiwi, gekookte biet, bruin speltbrood, lijnzaad en appel
Lees het nieuws
1
2
»