Millefeuille met Faux Gras® de GAIA met veenbessen en pompoen

  • Voor 4 personen
  • Bereidingstijd : 20 min + 25 min baktijk
  • Moeilijkheidsgraad :

Ingrediënten

 

  • 350 g pompoen
  • 2 rollen plantaardig bladerdeeg
  • 2 doosjes Faux Gras® de GAIA met veenbessen
  • 3 takjes verse tijm
  • Zwarte peper
  • Salade als garnituur

Bereiding

  • Snijd acht cirkels uit de rollen bladerdeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de blaadjes van de takjes tijm en strooi ze over de bladerdeegcirkels. Dek af met een vel bakpapier en zet er een bakplaat bovenop, zodat het bladerdeeg mooi plat blijft tijdens het bakken. Verwarm de oven voor tot 180 °C en bak het bladerdeeg 20 tot 25 minuten.
  • Verwijder de pitten en zaadlijsten van de pompoen. U hoeft de pompoen niet te schillen. Snijd de pompoen met behulp van een mandoline in fijne plakjes en stoom ze 8 minuten.
  • Leg wat Faux Gras® de GAIA met veenbessen op de gebakken bladerdeegcirkels. Kruid met peper. Leg er enkele schijfjes pompoen op en herhaal deze stap.
  • Serveer warm met een groene salade.

 

Deze pagina delen :  |

Waar kan ik Faux Gras® kopen?

Faux Gras® de GAIA is in België te koop bij Carrefour, Champion, Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match en in talrijke natuurvoedingswinkels.

In Frankrijk kunnen kleinhandelaars en consumenten terecht bij Relais Vert, Biocoop, La Vie Claire, Eau Vive, Naturalia, Bio & Nature, Greenweez en Nos Meilleures Courses.

Beschikbaar in een verpakking van 125g voor de classic en veenbessen en in grote verpakking van 1kg voor de terrine met champignons.